banner - karriere coaching

Karriere Coaching

Er du lei av å føle deg fastlåst i jobben, du er umotivert og uten energi og sleper deg til jobb hver dag. Du kjenner at noe mangler, relasjonene og miljøet rundt deg oppleves krevende, du ønsker å bli bedre til å takle vanskelige kolleger, eller forbedre dine resultater, og du har ingen ide på hvordan du skal komme deg videre i jobben du har eller til en jobb der du opplever mening, den jobben du drømmer om som inspirerer deg og gir deg glede.

Du kan også være i en situasjon der du trives i jobben din og gjør en bra jobb, men har et ønske og behov for å strekke deg videre mot nye nivåer.

Det er mange som har hatt stor glede av coaching innen sin karriereutvikling, enten de skyter for stjernene eller ønsker seg en jobb som fyller dem med opplevelse av mestring og mening. Når du klarer å stå i en slik opplevelse har du alle ressursene til å endre din situasjon, du trenger ikke fortsette i en situasjon du ikke trives i, er ulykkelig eller frustrert.

Karrierecoaching er fokusert på nå-situasjon og fremtidsønskene, her coacher vi løsnings- og mulighetsorientert, gir deg nye handlingsmåter, avdekker hva du opplever som begrensende og hva som er hindringer for videre utvikling. Gjennom coaching vil du oppdage og utforske de ressursene du selv har til rådighet, oppdage nye muligheter og finne hvor dine verdier, motivasjon og potensiale ligger.

Så hvis du kjenner at du vil

Gjøre noe helt nytt

Videreutvikle deg i eksisterende jobb

Finne det som motiverer og inspirerer

Skape trygghet og kraft til at endring er mulig

Utvikle mestringsstrategier for endring og utvikling

Finne motet til å gå ut av komfortsonen og satse på deg selv

create career

Da er karrierecoaching et riktig skritt på veien for å finne din plass og de valgene som er riktig for deg.

© 2019 Drømmefangeren