banner - personlig coaching

Personlig Coaching

Hvis du er klar for å få endringer i livet ditt, men vet ikke hvordan eller hvor begynne, da kjenner du igjen noen av disse problemstillingene:

  • Sliter med å finne fokus og retning i tilværelsen
  • Er umotivert og uinspirert
  • Føler at du sitter fast og er usikker på hvor du vil videre
  • Frosset i frykten for å mislykkes og har tvil om egne evner, lav selvtillit og selvfølelse
  • Frustrert over å kjenne at du ikke lever ut ditt fulle potensiale
  • Når du er i krise og har vanskelig for å få oversikt over hverdagene dine
  • Føler deg stresset og utbrent
  • Ønsker deg større selvinnsikt for å få bedre livskvalitet

Coaching tilbyr en vei fremover i livet ditt, så du kan endre, utvikle deg gjennom læring og realisere dine drømmer, ønsker eller mål.

En- til -en coaching er et samarbeid mellom deg og din coach, der coachen er din sparringspartner, og der vi jobber med egenutvikling på et dypt nivå. Der kan vi sammen jobbe for at du kan starte prosessen med å endre ditt liv ved å ta eierskap over utfordringene og problemene, motivere deg til tro på deg selv, og bruke egne evner og ressurser til å nå de målene du setter deg, oppnå dine drømmer og ønsker.

Jeg vil sammen med deg få klarhet i hva som gir deg mening og hvem du er, dine verdier og ressurser, finne ut hva som begrenser og hindrer deg, og lage strategier for hvordan du skal komme deg dit du vil. Fokuset er hele veien dine ønsker og behov, vi finner dine svar og ideer, og jeg vil støtte deg i å omsette dem til konkret handling. Underveis vil du også bli holdt ansvarlig for din egen utvikling, det er du selv som aktivt handler og finner frem til dine løsninger, muligheter og ressurser som er riktige for deg og dine mål.

3 Søyler for endring

Utforskningen

Bevisstgjøring, erkjennelse, ønsker og motivasjon. Verdikartlegging, prosesscoaching på følelser, livshjulet.

Igangsetting

Valg, mål, handling og øving. Verdier/styrker, Allergier/svakheter, Utfordringer og balanserende styrker/verdier og fallgruver.

Utholdenhet

Refleksjon og læring, fokus og støtte.Strukturer som støtter endringer, endring av indre negativt selvsnakk,hente frem og etablere positivt selvsnakk.

Leter du etter starten på ditt gjennombrudd for endring og utvikling?

Alt starter med en samtale, klikk på linken og fyll ut skjema for en uforpliktende samtale om hva jeg kan hjelpe deg med.

Kontakt Meg